Informatie Banketbakkerij Brokking en het Coronavirus

Het Coronavirus houdt iedereen in zijn greep. Wij ondervinden dat uiteraard ook. Op advies (of op veel vlakken verplichting) van de overheid hebben we een aantal drastische maatregelen moeten nemen om uw en onze gezondheid te waarborgen. Hieronder leest u onze maatregelen.

Maatregelen winkel

  1. Wij laten maximaal 2 personen òf 2 bij elkaar horende groepen in de winkel toe;

  2. Houd a.u.b. minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. Dat is prettig voor u en de andere bezoekers;

  3. Houdt u zich a.u.b. aan de voorgestelde overheidsrichtlijnen m.b.t. Corona. Wanneer u moet hoesten, hoest dan in uw elleboog. Schudt geen handen etc.;

  4. Aanvullende maatregelen welke niet opgesomd zijn in dit overzicht kunnen gelden per winkel. Deze worden ter plekke goed aangegeven. Alstublieft houdt u zich aan deze maatregelen voor uw en onze gezondheid.

Maatregelen bezorging

Ook de bezorging is een belangrijk punt van aandacht. Onze chauffeurs hebben vergaande hygiënische maatregelen genomen voor uw welzijn. Zij accepteren geen contante betalingen en betalingen per pin worden tot het minimum beperkt. Verder hanteren de chauffeurs extra (persoonlijke) hygiënische maatregelen.

Uw bezorgde bestelling wordt niet persoonlijk overgedragen. Wij bellen aan, leggen de bestelling in een zak op de grond of hangen deze aan de deur en nemen gepaste afstand.

---------

Bovenstaande maatregelen gaan ver, daar zijn we van bewust. Maar uw gezondheid en die van ons is zeer belangrijk.
Daarom vragen we uw begrip voor alle bovengenoemde maatregelen en we vragen u om uw medewerking. Alleen dan kunnen we colletief het virus de kop indrukken. Hartelijk dank

Snel Bestellen